Jęczmień zielony
Prof. Dr. Otto Wilhelm Thomé

Jęczmień zielony

Brak komentarzy: 0

publikacja 15.05.2015 13:45

Bomba witaminowa

Coraz częściej osoby odchudzające się i dbające o swoją sylwetkę sięgają po kiełki jęczmienia. Bo też są one źródłem witamin i składników mineralnych. Witaminy C więcej niż w soku pomarańczowym, podobnie beta – karotenu więcej niż w marchwi. Ale to nie wszystko: bogactwo błonnika pokarmowego i aminokwasów. O walorach prozdrowotnych mówi Piotr Kardasz.

Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..

Radio eM

redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07

WERSJA DESKTOP
Copyright © Instytut Gość Media. Wszelkie prawa zastrzeżone.