107,6 FM

30.07.20| Kuchnia pełna barw.

Kiszone cytryny, kuskus, tadżin i wiele kolorowych przypraw - Kuchnia marokańska.

Jolanta Naklicka Kleser z katowickiej Pracowni Smaku   Jolanta Naklicka Kleser z katowickiej Pracowni Smaku

W Maroko powitają nas bardzo słodką herbatą miętową - mówi Jolanta Naklicka Kleser z katowickiej Pracowni Smaku. Ugotowanie takiej herbaty to też sztuka:

Zaskoczą nas cytryny kiszone. Ale warto przenieść do swojego domu. Samo zdrowie.

A może kuskus. Kasza? Nie! Kuskus to nie kasza, a co? Już odpowiadamy.

Wiecie co to tadżin? To posłuchajcie.

A na zakończenie o kuchni marokańskiej w pigułce. Czy wszystkie przepisy właśnie tu.

« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..

Zapisane na później

Pobieranie listy

Reklama