Jak piec, by zarumienić, nie ugrilować? Radzimy
Henryk Przondziono

Jak piec, by zarumienić, nie ugrilować? Radzimy

Brak komentarzy: 0

publikacja 17.05.2025 10:36

Pieczenie, czy duszenie, czy raczej słodkie wypieki. W dniu pieczenia o pieczeniu z z Agnieszką Jasińską z Kulinarnych Nawigacji, Anną Pawelec z Fundacji Jemy eko, Sonią Kmiecik z mikołowskiego Eko targowiska i Jolantą Naklicką Kleser z katowickiej Pracowni Smaku:

Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..

Radio eM

redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07

WERSJA DESKTOP
Copyright © Instytut Gość Media. Wszelkie prawa zastrzeżone.