Jak nie zepsuć? Dzień dobry rad
Henryk Przondziono

Jak nie zepsuć? Dzień dobry rad

Brak komentarzy: 0

Katarzyna Widera-Podsiadło

publikacja 14.06.2025 11:00

Przesolone, za słodkie, przypalone? Nie wszystko, ale wiele da się uratować. Jak? O tym w rozmowie z  Agnieszką Jasińską z Kulinarnych Nawigacji, Anną Pawelec z Fundacji Jemy eko, Sonią Kmiecik z mikołowskiego Eko targowiska i Jolantą Naklicką Kleser z katowickiej Pracowni Smaku. Ta ostatnia opowie Wam o krewetkach na 1000 sposobów:

Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..

Radio eM

redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07

WERSJA DESKTOP
Copyright © Instytut Gość Media. Wszelkie prawa zastrzeżone.