Czyli ciasto dobre dla kogoś, kto liczy kalorie. Ale proszę się nie martwić, fasolowe ciasto jest na prawdę smaczne i nie odbiega od tych, które cieszą się ogromną popularnością, ale już nie koniecznie są zdrowe.
A dziś ciasto czerwone. Bardzo smaczne i okazałe.
Absolutny hit wśród celebrytów. To dlaczego i my nie mielibyśmy wykorzystać przepisów. Proszę bardzo.
Było o cieście zielonym, pora na ciasto pomarańczowe. Oczywiście wykorzystamy do niego marchewkę. O szczegółach Anna Pawelec z Fundacji Jemy eko.
Nas zauroczyło ciasto różowe. A Was? mamy nadzieję, że będzie smakować!
Moda na różne kolory ciast w pełni. Dziś o fioletowym cieście Wam opowiemy.
Pora na kolory. Dziś ciasto niebieskie o którym opowie Anna Pawelec z Fundacji Jemy eko.
Biszkopcik zielony jest piękny, jest smaczny i zaskakuje swoim wyglądem gości. Tylko, czy koniecznie musimy w nim mieć szpinak?
Myśl wyrachowana: W nawróceniu ważniejsze od tego, co się mówi, jest to, komu się pozwala mówić.
Zbierali pieniądze na zakup wózka dla niepełnosprawnego Kuby. A przy tym dobrze spędzili czas.
redakcja@radioem.pl tel. 32/ 608-80-40sekretariat@radioem.pl tel. 32/ 251 18 07