Dla urody, dla zdrowia, dla ....rosną sobie polne kwiaty i świerzbownica
A oto kolejne dowody, jak bardzo człowiek niszczy przyrodę.
„Audycję dofinansowano ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Katowicach. Za treści przedstawione w audycji dofinansowanej ze środków WFOŚiGW w Katowicach odpowiedzialność ponosi Redakcja”.
Bez niego nie obędzie się żadne wesele, przekonuje Janko Macoszek z Istebnej.
DODANE 22.02.2021 23:22 załącznik
Bo to śledzik popularny właśnie. Dlatego proszę się nie dziwi, że z Anną Pawelec z Fundacji Jemy eko o śledzi dziś właśnie.
Są brzydkie, bo są zwykle brudne, grube i z oczkami. Takie są ziemniaki, ale jednak polubiliśmy je za smak, walory odżywcze i możliwość przygotowania na 100 sposobów.
Od serca i dla serca. Bo aby taki rosół ugotować, trzeba na prawdę kochać. Wymaga dużo zachodu, ale warto bo jest niezmiernie smaczny i zdrowy.
Fasolkę po bretońsku zna każdy, a ciecierzycę?
Trwało trzy dni, 100 osób to absolutne minimum. Kto więc gotował i co się jadało na takim weselu?
redakcja@radioem.pl tel. 32/ 608-80-40sekretariat@radioem.pl tel. 32/ 251 18 07