Coraz bliżej wakacji, coraz więcej przemycamy Wam egzotycznych smaków. Dziś takie oto danie.
I znów Podhale. Proszę się nie dziwić. Ten gulasz czorsztyński musimy zaproponować Państwu.
Proszę wybierać i przebierać w makaronach. Można z nich przygotować wspaniałą zapiekankę makaronową.
Moda na różne kolory ciast w pełni. Dziś o fioletowym cieście Wam opowiemy.
Ostatnio nie zdążyliśmy podać wszystkich przepisów, a żal byłoby się nie podzielić!
Przed zbliżającym się długim weekendem pomożemy wam wybrać cel podróży. Zróbcie te pierogi! Zasmakują i już będzie jasne, że Podhale to miejsce waszego wypoczynku.
Szparagi są drogie. Wiemy, ale jeszcze chwilka i stanieją i wtedy warto sięgnąć po nasze przepisy.
Chaczapuri to gruzińskie danie, które trzeba skosztować, za nim się w tym roku do Gruzji wybierzecie.
Absolutny hit wśród celebrytów. To dlaczego i my nie mielibyśmy wykorzystać przepisów. Proszę bardzo.
Nareszcie jest bób, który można przygotować na setki sposobów. Jakich? O tym w audycji.
redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07