107,6 FM

Gotuj się na zdrowie

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Letnia kuchnia, pora na plenery

RADIO eM DODANE 21.06.2025

Letnia kuchnia, pora na plenery

Jak nie zepsuć? Dzień dobry rad

RADIO eM DODANE 14.06.2025

Jak nie zepsuć? Dzień dobry rad

Bezpieczna żywność, czyli jaka?

RADIO eM DODANE 07.06.2025

Bezpieczna żywność, czyli jaka?

Dzień Pracownika Przemysłu Spożywczego

RADIO eM DODANE 31.05.2025

Dzień Pracownika Przemysłu Spożywczego

Nasze najlepsze! Rzecz o ślimakach

RADIO eM DODANE 24.05.2025

Nasze najlepsze! Rzecz o ślimakach

Gotowanie w narodowych barwach

RADIO eM DODANE 03.05.2025

Gotowanie w narodowych barwach

Mazurki, jaja, ćwikła! A u Was?

RADIO eM DODANE 19.04.2025

Mazurki, jaja, ćwikła! A u Was?

Dla zdrowia, dla oczu: Marchewka

RADIO eM DODANE 05.04.2025

Dla zdrowia, dla oczu: Marchewka

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Gotuj się na zdrowie

Gotuj się na zdrowie  

Stawiają na zdrowie, ale ważny jest też smak i wygląd - tak gotują Ania i Agnieszka, które rozgościły się w redakcyjnej Kuchni Katarzyny Widery - Podsiadło. Warto skorzystać z ich podpowiedzi, bo obie mają bardzo duże doświadczenie. Anna Pawelec z Fundacji Jemyeko gotuje dla dzieci w szkołach i przedszkolach, ale również dla seniorów. Prywatnie inspiracji szuka w kuchni hiszpańskiej i jej smaki łączy z polską tradycją. Agnieszka Jasińska to autorka książki Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa i właścicielka marki Kulinarne Nawigacje. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce.