107,6 FM

Gotuj się na zdrowie

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Lejemy wodę! Na wiosnę

RADIO eM DODANE 22.03.2025

Lejemy wodę! Na wiosnę

Piekarze i Cukiernicy! Niech nam żyją!

RADIO eM DODANE 15.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Piekarze i Cukiernicy! Niech nam żyją!

Dzień kobiet, ale ugotować trzeba

RADIO eM DODANE 08.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Dzień kobiet, ale ugotować trzeba

Światowy Dzień Pieroga! Lubicie?

RADIO eM DODANE 01.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Światowy Dzień Pieroga! Lubicie?

Tłusty czwartek, a co w Austrii?

RADIO eM DODANE 22.02.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Tłusty czwartek, a co w Austrii?

Szybko, smacznie i dla dwojga

RADIO eM DODANE 15.02.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Szybko, smacznie i dla dwojga

Zdrowy, czy nie? Rzecz o oleju palmowym i nie tylko

RADIO eM DODANE 01.02.2025 AKTUALIZACJA 01.02.2025

Zdrowy, czy nie? Rzecz o oleju palmowym i nie tylko

Druga połówka? Przyda się w kuchni

RADIO eM DODANE 25.01.2025

Druga połówka? Przyda się w kuchni

Dmuchane potrawy

RADIO eM DODANE 18.01.2025 AKTUALIZACJA 20.01.2025

Dmuchane potrawy

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Gotuj się na zdrowie

Gotuj się na zdrowie  

Stawiają na zdrowie, ale ważny jest też smak i wygląd - tak gotują Ania i Agnieszka, które rozgościły się w redakcyjnej Kuchni Katarzyny Widery - Podsiadło. Warto skorzystać z ich podpowiedzi, bo obie mają bardzo duże doświadczenie. Anna Pawelec z Fundacji Jemyeko gotuje dla dzieci w szkołach i przedszkolach, ale również dla seniorów. Prywatnie inspiracji szuka w kuchni hiszpańskiej i jej smaki łączy z polską tradycją. Agnieszka Jasińska to autorka książki Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa i właścicielka marki Kulinarne Nawigacje. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce.