Przed zbliżającym się długim weekendem pomożemy wam wybrać cel podróży. Zróbcie te pierogi! Zasmakują i już będzie jasne, że Podhale to miejsce waszego wypoczynku.
Szparagi są drogie. Wiemy, ale jeszcze chwilka i stanieją i wtedy warto sięgnąć po nasze przepisy.
Chaczapuri to gruzińskie danie, które trzeba skosztować, za nim się w tym roku do Gruzji wybierzecie.
Absolutny hit wśród celebrytów. To dlaczego i my nie mielibyśmy wykorzystać przepisów. Proszę bardzo.
Nareszcie jest bób, który można przygotować na setki sposobów. Jakich? O tym w audycji.
Nalewka z nagietka to sposób na wiele chorób. A my mamy sposób na jej przygotowanie.
Dobra na śniadanie, choć należy przyznać, że chrupanie granoli ot tak sobie też sprawia nie lada przyjemność.
Znamy kawę po turecku, po turecku siedzimy i jeździmy na wakacje, ale jajka po turecku? To propozycja na dziś!
Nas zauroczyło ciasto różowe. A Was? mamy nadzieję, że będzie smakować!
Gołąbki zawinięte w kapustę, czy botwinkę, jakie wolicie?
redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07