Bo na wiosnę jest najzdrowszy. A ilość składników prozdrowotnych jest tak duża, że nie może go zabraknąć.
Truskawkowe żniwa czas zacząć, a wraz z nimi przepyszne ciasto truskawkowe.
Zapach, smak, aromat - zniewalające. Skosztujcie sami....
Coraz bliżej wakacji, coraz więcej przemycamy Wam egzotycznych smaków. Dziś takie oto danie.
I znów Podhale. Proszę się nie dziwić. Ten gulasz czorsztyński musimy zaproponować Państwu.
Proszę wybierać i przebierać w makaronach. Można z nich przygotować wspaniałą zapiekankę makaronową.
Moda na różne kolory ciast w pełni. Dziś o fioletowym cieście Wam opowiemy.
Ostatnio nie zdążyliśmy podać wszystkich przepisów, a żal byłoby się nie podzielić!
Przed zbliżającym się długim weekendem pomożemy wam wybrać cel podróży. Zróbcie te pierogi! Zasmakują i już będzie jasne, że Podhale to miejsce waszego wypoczynku.
Szparagi są drogie. Wiemy, ale jeszcze chwilka i stanieją i wtedy warto sięgnąć po nasze przepisy.
redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07